Què ens diuen els astres? (247)

Àries. Aquestes festes hauràs de respirar profundament quan parlis amb la família política. La teva tampoc no és que sigui una meravella, però almenys se sap mossegar la llengua. Evita confrontacions i en sortiràs escaire.

Taure. La posició de Júpiter al cel t’ajudarà a trobar el camí. Alerta que, sortint a cercar-lo, no t’acabis perdent pel mig del bosc.

Bessons. Arriba el Nadal, i amb ell, la possibilitat d’arreglar les coses amb la teva família. Arreglar les coses no vol dir entrar amb una retallada mentre treuen els canelons de Sant Esteve, tingues-ho present.

Cranc. L’espiritualitat t’ajudarà en el canvi de vida que t’estàs proposant. Ara has de passar, però, de les propostes a les accions sense caure en els errors de sempre. El primer error és confondre l’espiritualitat amb les begudes espirituoses, així que deixa’t d’aromes de Montserrat i comença a tocar de peus a terra.

Lleó. Diuen que les comparacions són odioses, però ¿saps aquells parenoels que mouen el cap de manera grollera i canten cançons tètriques amb les piles mig gastades? Doncs em recorden a tu la nit de Cap d’Any.

Verge. La litúrgia nadalenca t’atraparà i et tornaràs un fervent catòlic estil Flos Mariae. De hooligan al Cant de la Sibil·la, a primera fila durant la missa del gall i al cementiri el primer de gener.

Balança. Les festes de Nadal ja són arribades. Sant tornem-hi. Dinars copiosos, regals de merda i familiars estúpids t’amargaran les festes, de la mateixa manera que les amargues tu la resta de l’any.

Escorpí. Aprofita el Nadal per a canviar la teva manera d’actuar. La manera com llepes la beixamel dels canelons i la fruïció amb què cantes les nadales t’haurien de fer repensar moltes coses. 

Sagitari. Les reunions familiars d’aquest Nadal t’han de servir per a reforçar els vincles amb la teva família. No es tracta, tampoc, que facis del teu oncle polític el teu padrí de sucre, per més diners que tingui i per més que te l’estimis.

Capricorn. Aquest final de trimestre serà un desastre per a les criatures de la família. Com que no han fet res, ara ¡paf!, tot els ha explotat a la cara. Mira’n el cantó positiu: no hi haurà ni regals ni menjues, així que les festes familiars seran una bassa d’oli.

Aquari. Algú de la teva família tindrà la brillant idea de regalar-te un gos. I no serà un gos normal, sinó una rata cellarda d’aquestes tan repel·lents: un chihuahua o un Yorkshire. Demana si el pots tornar, i si no es pot, almenys no tinguis la fal·lera de vestir-lo.

Peixos. Mart, Urà i Venus s’han alineat per a conjurar-te una bona ventura. ¡Trobarem a faltar el teu somriure!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*