Què ens diuen els astres (245)

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és cati-1024x137.png

Àries

Bon moment per a un racista fer-vorós com tu amagat en un catala-nisme extrem: la castanyada t’ha de servir per a acusar d’islamis-me les pobres castanyeres que es guanyen la vida venent paperines. Aprofita aquest dia per ser ranci i deixa de tocar els collons a la gent.

Taure

Ara que arriben les elec-cions espanyoles pots començar a reflexionar si cal que tornis a votar el mateix. Sempre dius que «tots els polítics són iguals» però no deixes de llençar la merda a l’urna.

Bessons

La posició de Venus en el cinturó d’Orió farà que tinguis unes ganes boges de fer de putarrona, d’escal-far i després fugir. La teva vida, de fet, se centra en llançar la pedra i amagar la mà. És allò que fas amb els homes: quan estan ben calents, un copet a l’esquena i «m’ha agra-dat molt de xerrar amb tu». I cop de porta.

Cranc

Fa temps que no t’acabes de trobar a tu mateix i això és un problema gros. Defugir dels problemes i dels compromisos no servirà de res, més aviat empitjorarà les coses. Tothom —i tu mateix també— sap que ets un inútil, així que…

Lleó

La teva vida es podria resumir en una papallona del boix: de petit ets un cuc que menja fins a no poder més, de jove ets un capoll i de gran una molèstia. Molt bé, quan surts tens el teu minut de glòria, però en el fons ets una plaga.

Verge

Uns problemes intestinals t’obli-garan a menjar com caramels aquells Fave de Fuca que tens desats a l’armari de l’automedi-cació. Alerta perquè quan tot allò exploti semblarà les cascades del Niàgara.

Balança

La teva parella i el teu entorn més pròxim t’estan demanant un can-vi d’actitud. Deixa d’anar de flipat per la vida i assumeix la teva ma-nera de ser. A ningú no li interessa res de tu, de debò, assumeix-ho.

Escorpí

La ressaca de la Diada cada cop és més suau i un CDRista com tu ha de començar a cridar l’atenció amb altres coses. Compra Fairy i sosa càustica i guarda-la a casa. D’aquí quatre dies et trobaràs a la trena i almenys allà podràs fer amics de veritat.

Sagitari

Encara penses en l’estiu i les va-cances i això no és bo. Cal que toquis de peus a terra i comencis a assumir la realitat, més que res perquè has de mantenir hipoteca, criatures i les multes que t’han po-sat al centre de Ripoll.

Capricorn

Aquest octubre és un bon moment per a pensar si les amistats que tens són les que et convenen. Bé, o això pensen ells de tu. Llegeix l’article de l’Espai del coach d’aquest mes i comença a assumir que la persona tòxica de la qual parla probablement ets tu.

Aquari

Si estàs pensant de casar-te, pot-ser ara és el millor moment per a decidir-ho. Hi ha coses i situaci-ons que es mereixen matrimoni, és cert, però d’altres que s’haurien de castigar amb penes de 4 a 9 anys. Sospesa-ho.

Peixos

El teu rellotge biològic s’ha desper-tat i el cling-cling de les busques t’obsessiona. Només veus criatu-res pertot. Abans de fer qualsevol cosa, però, pensa si vols ser pare o marista.

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*