Què ens diuen els astres? (243)

Àries

Alerta amb el menjar. Últimament vas molt de ventre, i si segueixes així el teu forat de sortida passarà més gust que un dia sense camions a l’AP-7.

Taure

L’estiu se’t presenta complicat. Si ja duies un any de merda, prepara’t, que l’estiu serà com el castell d’iràs i no tornaràs.

Bessons

L’operació biquini és acabada, i ara et toca lluir cos sexi a la piscina. No pateixis per si no t’entra el banyador de l’any passat i preocupa’t més per si no caps a la piscina.

Cranc

L’esverament que duus últimament el pots associar a la calor. Tens raó, és la calor. Sí, ha estat la calor. Totes les culpes les té la calor. La teva vida de merda també és per mor de la calor.

Lleó

La posició de Saturn a l’horitzó, alineat amb Venus i Urà, farà que tinguis un estiu fantàstic. Com que aquests astres no s’alinearan ni a la de tres, ja saps què et deparen les vacances.

Verge

Si a l’alba veus Júpiter i Mercuri alineats al costat de l’Ossa Menor, és que aquell darrer cubata que et van oferir duia dos dits d’amfetamines. Ves alerta amb les coses que demanes i amb això d’allargar per allargar.

Balança

Passaràs un estiu infernal a causa de la calor. Pensa, però, que hi ha una cosa bona: tots aquells a qui us faltava un bull o cinc minuts de microones us acabareu de coure.

Escorpí

Bones vibracions aquest estiu. Tindràs totes aquelles coses que hom desitja: salut, feina i un bon forat per posar l’eina.

Sagitari

La posició dels astres a Venus em diuen que els qui han nascut sota el signe de sagitari gaudiran d’un dels millors estius de la seva vida. I és que si hi ha gent que creu en Déu, ¿per què no et pots creure tu la posició astral?

Capricorn

Les coses van mal dades en el tema de la dieta. Jo entenc la teva bona voluntat, però si hi ha una cosa que no pots fer és fer-te una amanida d’enciam, tomàquet, ceba, pizza barbacoa i fondant de xocolata.

Aquari

Els aquari gaudiran d’una bona salut, d’una bona economia i d’una bona posició social. Llàstima que sigui una mentida com una casa de pagès.

Peixos

Aquest estiu faràs pujar la teva reputació gràcies als teus balls en plena plaça. Un cop t’hagi vist tothom et recomano que facis una bomba de fum: allò que puja, baixa. I no vols fer més el ridícul, ¿oi?

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*