Suggeriments, trucs i sorpreses (242)

Atencions personals

Si algun cop teniu un problema de males olors a les mans —ja sigui d’all, ceba, peix o qualsevol altra olor ofensiva—, us quedareu molt sorpresos quan veieu que després de fregar-vos les mans sobre una superfície d’acer inoxidable, l’olor haurà desapareguda. 

Bellesa

Ara que anem cap a l’estiu, moltes persones intenten reduir pes per a lluir una esvelta figura a la platja o a la piscina. Us vull recomanar set maneres de fer-ho. La primera és menjar cogombre. El suc de pastanaga és bo per a començar el dia o per a matar el cuc. Intenteu introduir la col a la vostra dieta, té vitamines A i C i evita que el sucre es converteixi en grassa. El vinagre de moma afavoreix la digestió i ajuda a eliminar el colesterol dolent. Estaria bé que beguéssiu un got d’aigua amb dues o tres cullerades de vinagre de poma. També és recomanable de menjar un all cru just al moment de llevar-se. El te vermell també és ideal: tothom sap que era part de la medicina tradicional xinesa des de fa segles. I per últim, recordeu d’ingerir molta d’aigua per tal que el greix es mobilitzi. I si afegiu una mica de llimona a un got d’aigua calenta, fareu un bon favor al vostre fetge.

Cuina

Suposo que, com a tothom, us ha passat que trobeu cogombres, raves, api o pastanaga que s’han tornat lleugerament tous. Això té solució: talleu totes les verdures a trossos o a rodanxes i poseu-ho tot dins d’un colador a sobre d’un bol. Afegiu-hi dos grapats de glaçons i una mica de sal. Deixeu-lo a la nevera durant més o menys una hora. Després, eixugueu les verdures amb paper de cuina. Veureu quina diferència! Si voleu fer algunes verdures o patates al forn i us fa mandra girar-les vàries vegades, escalfeu primer la safata de forn. Alerta, que no funciona per a safates de vidre.

Estalvis

¿Quants de vosaltres no heu tingut problemes amb la utilització del paper film per a embolicar menjar? Normalment es fan malbé molts de trossos perquè s’enganxen entre ells. Proveu aquesta solució: poseu el film a la nevera. El fet que sigui fresc evita que s’enganxi.

Neteja

He vist aquesta recomanació a internet i m’ha semblada prou interessant. Si voleu evitar tenir males olors al lavabo, poseu unes gotes d’oli essencial d’espígol, llimona o qualsevol aroma que us agradi directament al rotlle de paper higiènic.

Salut

Normalment no contesto mai una trucada amb un número desconegut, però fa uns dies em van trucar d’Alemanya i vaig contestar. Resulta que era una dona anomenada Mercedes Grünbauer i trucava perquè llegeix la Tira i em volia compartir una possible solució per a la pressió alta. Diu que l’arròs amb llet i canyella, les maduixes amb moscatell i canyella i la macedònia de fruites amb canyella són remeis excel·lents per a fer baixar la pressió. També s’ha ofert per a compartir més consells. Les receptes em semblen delicioses. Gràcies, Mercedes!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*