Què ens diuen els astres? (242)

Àries

Possibles confusions en el teu entorn aquesta revetlla de Sant Joan. Vas molt cremat i molt encès, a veure si al final qui hauran de baixar del Canigó seràs tu.

Taure

El solstici d’estiu i la posició de Venus a l’horitzó faran que tinguis un estiu molt profitós, especialment en temes amorosos. Noves i bones energies entraran a casa teva. Ep, les dolentes marxaran soles, no cal que continuïs posant mata-rates al menjar de la teva parella.

Bessons

Aprofita ara que ve el bon temps i comença a trencar el color malaltís que arrossegues des del restabliment de la democràcia. Qualsevol dia et veu un progre i et fa canviar de lloc de descans.

Cranc

Això de sortir, dir que t’han enredat i tornar a les sis amb una gatera com una casa ja no fa per a tu. El final d’una etapa arriba amb el solstici, i amb ell, un trencament amb allò que venies fent fins ara. Canvien coses, però el teu fetge no es regenera. Si no deixes de beure i de fer el ridícul, hauràs d’ingressar a Projecte Home.

Lleó

L’època runner que fa temps que t’està canviant la vida pot ser decisiva per al teu futur. Si en comptes de comptar cubates comptes quilòmetres de marató en un asfalt calent de ciutat provinciana, comença a replantejar-te la teva existència.

Verge

Aquest Sant Joan vigila que la coca que et donen sigui coca de veritat i no aquell saquet blanc amb sucre de llustre industrial.

Balança

L’època runner que fa temps que t’està canviant la vida pot ser decisiva per al teu futur. Si en comptes de comptar cubates comptes quilòmetres de marató en un asfalt calent de ciutat provinciana, comença a replantejar-te la teva existència.

Escorpí

El sus a les festes majors es donarà d’aquí poc, així que has d’estar ben preparat pel que pugui passar. Quan arribi juliol tu has d’estar més amunt que el Taga, que no t’enganxi amb els pixats al ventre. 

Sagitari

La dieta que vas començar fa un temps no t’està servint gaire, cada dia sembles més un vedell d’aquests de camp. Prova de mastegar herba.

Capricorn

Les havaneres, els teloners de les festes majors i les cobles de migdia et convertiran en un carca profund. Bé, de fet tampoc no és que visquis en una comarca especialment progressista…

Aquari

Arriba el solstici, i amb ell, una onada de bons desitjos i d’aquelles bendisiones de WhatsApp que tant agraden a les tietes i a les senyores de més de seixanta. Sospesa a veure si realment et volen mal o et volen bé.

Peixos

L’inici d’estiu és bon temps per a pensar en el futur més immediat. Pensa a veure com pots afrontar aquests deutes que et mengen per dins com els corcs de la fusta.

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*