Suggeriments, trucs i sorpreses (240)

En aquesta ocasió m’agradaria compartir amb vosaltres unes maneres poc convencionals d’utilitzar la canyella. A continuació us explicaré uns quants consells.

Cuina

Per a posar la sensació de gana a ratlla, escampeu una mica de canyella al vostre cafè o en els àpats.

Neteja

Podeu fer servir la canyella per a evitar formigues, posant una mica de canyella en una bossa petita de roba i col·locant-la dins dels armaris. També podeu posar la canyella molta en llocs on heu vist formigues.

Per tal d’espantar les arnes en els armaris, feu unes bosses petites de roba i poseu-hi un tros de canyella en branca, una cullerada de grans de pebre i una cullerada de claus d’espècia i col·loqueu-les entre la roba.

Si teniu rascades en mobles de fusta, apliqueu-hi una mica de canyella molta. També podeu posar canyella al vostre cotxe per a millorar l’olor i l’agudesa de la ment.

Atencions personals

Per a millorar la vostra memòria, abans d’un examen o quan hagueu d’emprendre una cosa nova, podeu prendre un te de canyella o escampar oli essencial de canyella per l’habitació.

Salut

Per a la salut, la canyella és una aliada interessant.

Si us fan mal el coll i les espatlles, podeu omplir un mitjó net amb 3/4 parts d’arròs, dues branques de canyella i una cullerada de claus d’espècia. Tanqueu-lo i poseu-lo al microones durant dos minuts i poseu-vos-el al coll o a les espatlles. Renoveu el contingut quan ja no faci olor. 

Si us ha picat algun insecte, barregeu una mica de mel amb canyella, que és antiinflamatori. També podeu escampar una mica de canyella per a ajudar la digestió

La canyella té propietats antimicrobianes i pot ser útil en el cas del peu d’atleta. Bulliu quatre branques de canyella en un litre d’aigua, deixeu-lo refredar i remulleu-hi els peus durant vint minuts. Aneu repetint l’operació. 

En cas que tingueu nàusees, feu-vos un simple te amb una branca de canyella i beveu-vos-el ben calent.

Estalvis

Us ensenyo aquests consells en aquest apartat perquè us podreu estalviar de comprar una aspiradora. També us vull dir algunes coses que no s’han de netejar amb l’aspiradora, teniu en compte que es pot espatllar el circuit elèctric o l’aspiradora en general. Primer de tot és el vidre: pot danyar la bossa o quedar-se encanatrat dins del tub d’aspiració. No netegeu aigua ni coses mullades per a evitar la humitat dins de l’aparell, com tampoc maquillatge, cabells llargs, cendra i pols fina, cables elèctrics, monedes o qualsevol objecte que pugui pesar.

Bellesa

Si voleu tenir uns llavis més plens, apliqueu una mica de canyella mullada abans de posar-vos el pintallavis. Feu una màscara desfoliadora amb canyella per a la cara: barregeu tres cullerades de bicarbonat, una de mel, una d’oli de vitamina E, 1/4 de cullereta de canyella i tres o quatre culleradetes de llet. Apliqueu la barreja per la cara en moviments circulars. Deixeu-ho reposar durant un quart d’hora i elimineu-ho tot amb aigua. Torneu a repetir el procés. 

La canyella també es pot fer servir per a fer créixer el cabell, tot barrejant parts iguals de canyella i mel i aplicant la mescla al cuir cabellut.

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*