Què ens diuen els astres? (240)

Àries

Tens una necessitat imperiosa de dir les coses tal com ragen, però de vegades poden ferir la persona a qui les dius. Prova de dir-les cantant, com els glosadors: amb musiqueta pots tirar pa fins i tot al Papa de Roma.

Taure

Estàs obsessionat amb les modes  i els corrents guais del segle xxi que acaben en -isme: feminisme, progressisme, bonisme i ara veganisme. D’aquí quatre dies pots posar-te un tapall i tornar a la selva a grimpar, com els micos. 

Bessons

Els astres —especialment la força de Venus des del disc solar— m’avisen d’una forta astènia primaveral que afectarà tots els teus sentits. Salut, diners i amor: allò que tothom espera en un horòscop per a tu serà malaltia, dissort i malastrugança.

Cranc

La teva asexualitat augmenta dia rere dia. Al pas que vas, quan en tinguis cinquanta semblaràs una falguera.

Lleó

Últimament estàs molt neguitós i tens episodis molt freqüents d’ansietat. Necessites una activitat que et relaxi i et destensi. Pots provar de sucar el melindro, que ja va tocant. Diuen que pagant Sant Pere canta.

Verge

Aquesta hora que ens han robat afectarà de ple el teu ritme circadiari: et despertaràs tard, aniràs a treballar a les onze del matí i a les sis de la tarda ja seràs a casa fent el sopar. Com si fossis un botiguer de Ripoll, vaja.

Balança

El beure està afectant la teva vida quotidiana. Emborratxar-se entre setmana és propi d’universitaris o de cremats, no d’una persona dreta i feta com tu. Al pas que vas quan t’incinerin cremaràs tres dies seguits.

Escorpí

Bon moment per a començar l’operació biquini. El primer pas de tots és tancar la boca. Si no te’n surts, pots provar de fer com l’hora i fer que a les dues siguin les tres: així t’estalvies de cuinar i et podràs repapar al sofà, que bona falta et fa.

Sagitari

La posició de Júpiter en el disc solar m’alerta d’una onada de mala sort que, si et toca, ja et pots anar preparant. Et diré el mateix que la Mari Pau: «feu un vitalici, us ho mereixeu».

Capricorn

Els astres m’avisen d’una sorpresa a nou mesos vista. I no, no parlo de les vacances de Nadal, parlo de no fer Pasqua abans de Rams.

Aquari

Una entrada inesperada de diners omplirà les butxaques d’una persona pròxima a tu però que malauradament no ets tu. Perquè  no ens hem d’enganyar, seguiràs essent un mort de gana.

Peixos

A finals de mes, eleccions espanyoles: cartellets, fotos de família, promeses, quatre tuits, xerrades, discussions, cops de puny, ganivet a la melsa i cinc anys de presó. En surts d’una i ja caus en una altra.

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*